Радионица Истраживач – мотиватор

Поводом Дана школе чланови литерарне секције и професорка Милена Милисављевић организовали су 22. новембра у школској библиотеци радионицу Истраживач – мотиватор, како би подстакли ученике да развијају и негују стваралачки и истраживачки дух. Угостили су пет ученика Карловачке гимнзије: Теодору Бабић, Тијану Бебић, Теодору Милуновић, Иву Максимовић, Петра Курилића и професорку Обренку Давидовић.

Учесници радионице креирали су богат асоцијативни речник на појмове истраживач и истраживање. Чланови литерарне секције Ана Косић IV-4, Динка Радосављевић IV-5, Мирјана Ђукић IV-5, Милица Лукић III-5 и Немања Грујичић IV-1, представили су своје истраживачке радове из књижевности са државне смотре талентованих ученика и радове објављенe у Зборнику Млади и србистика. Кроз групни рад анализирани су радови, указано је на захтеве писања и начин вредновања истраживачких пројеката.

Посета Народном музеју и Модерној галерији требало би да буде извор нових стваралачких активности. Учесници су забележили да је радионица била занимљива, поучна, испиративна за будућа истраживања.

Да гостима из Карловачке гимназије боравак у Ваљеву буде што пријатнији, потрудили су се: Миона Рабасовић I-8, Сара Савић, Мина Севић, Никола Димиtрић I-6, Теодора Митровић II-3 и Милица Лукић III-5.


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s