Дародавци

У току ове школске године фонд наше библиотеке је приновљен са 360 књига. Највећи број приновљених књига су поклони. Дародавци су аутори, издавачи, професори, пријатељи школе, бивши и садашњи ученици. Књиге се дарују поводом школских свечаности, промоција, сусрета и књижевних вечери.

У току године библиотека Ваљевске гимназије обогаћена је речницима и енциклопедијама, вредним књигама из Библиотеке професора Слободана Ж. Марковића, оснивача катедре књижевности за децу на Универзитету у Београду, затим књигама које је поклонио наш некадашњи колега Велибор Станојловић, као и пријатељ школе Слободан Ђапић. Посебну захвалност дугујемо протођакону др Љубомиру Ранковићу, који је наш стални дародавац књига.

Протекле недеље у посети су нам били Лариса и Љубинко Ранковић, који су даровали библиотеци и ученицима Ваљевске гимназије пакете са књигама из Фондације Здравко Ранковић.

У име садашњих и будућих корисника поклоњених књига, искрено и од срца се захваљујемо на дивним гестовима и изузетно вредним даровима.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s